Tilmeld Nyhedsbrev

PDFUdskriv

Profil

 

Jyderup Camping Center A/S blev stiftet i 1971 som CJ Camping aps af Carlo Pedersen og Jørgen Hansen. Dengang solgte vi villatelte, de populære ABC og APA telte, teltvogne og tilbehør fra et privat kælderrum i Jyderup. Præsentationer og fremvisning dengang foregik som regel i baghaven!

Allerede 4 år efter forlod vi de trange forhold til fordel for den nuværende adresse som strækker sig over et areal på ca. 8.500 kvm.  Nu er vi en veletableret virksomhed i en sund udvikling. Vi har i sommeren 1998 udvidet vores værksted med en helt ny tilbygning på 140 kvm. som er opført ved siden af det "gamle" som stadig vil blive brugt til service, reparationer, udbedring af forsikringsskader, og klargøring. I 2006 udvidede vi igen vores værkstedet med 140 kvm, hvilket har gjort vi endnu bedre kan servicere vores kunder.

I 2003  var der generationsskifte i Jyderup Camping Center A/S. Søskendeparret Steffen Hansen & Heidi Hansen overtog firmaet.

Vi er autoriseret forhandler af tyske Hobby Caravans, Europas mest solgte campingvogn! Vi forhandler også franske Caravelair Caravans - som er blevet en meget populær campingvogn i Danmark på meget kort tid. Jyderup Camping Center A/S er "Official Dealer" af danske Isabella fortelte, den kendte teltefabrik ved Vejle i Jylland samt Ventura fortelte. Vi har flere samarbejdspartnere ved evt. finansering.

Jyderup Camping Center A/S er placeret i Jyderups industriområde - Industriparken. Jyderup ligger mellem Holbæk og Kalundborg på Vestsjælland. Her har vi et autoriseret værksted (DCU Test Center), stor udstillingshal med kontor, butik med alt i tilbehør og originale reservedele, og selvfølgelig fabriksnye og brugte campingvogne.

Kom og besøg os i Jyderup og se vores udvalg. Vi glæder os til at betjene jer!

 

Med venlig hilsen
Jyderup Camping Center A/S

 

 

joomla template