Tilmeld Nyhedsbrev

PDFUdskriv

Service

 

Danmarks bedste Caravan Service Center! Vores værksted er godkendt DCU Test Center, og kontrolleret af Teknologisk Institut...

Vi har dygtige fagfolk på værkstedet, som står klar til at modtage din vogn. På værkstedet kan man få monteret alt lige fra el-stik til en mover, serviceluger m.m. Vi modtager også gerne din vogn ved forsikringsskader. Skulle der være nogle specielle ønsker der skal laves på netop din campingvogn, er du velkommen til at ringe og få et tilbud.

Alle vores medarbejder på værkstedet har gastest certifikat. Så du kan tryg afleve din campingvogn til os.

Forsikringsskader:
Har I været uheldige og fået en skade på campingvognen eller forteltet, kom ind og vi vil hjælpe med taksator m.m. Dette gælder alle vogn mærker.

Tryghedsgaranti indeholder - ingen restgæld/pant - aut. gastest - 12 mdr. garanti ( ikke på sliddele).

Tidsbestilling:
Hvis man ønsker en bestemt dato for service til sin campingvogn inden man skal på ferie, er det bedst at bestille i god tid!

Husk det er meget vigtigt, at sikkerheden på jeres campingvogn er i orden. Så derfor anbefalder vi altid, at få din vogn til service inden  ferien starter. Husk at kontrollere varmtvandsbeholderen efter denne meget kolde vinter.

DCU Gastest:
Der foretages en sikkerhedsundersøgelse af gasanlæget i campingvogn. Der udarbejdes et skema, som følger Danmarks Gasmateriel Prøvning's anvisninger. Man modtager en rapport på testen, samt et års mærke. Anbefales min. hvert andet år.

DCU Fugttest:
I denne yderst vigtige test skrives der en rapport efter meget nøje undersøgelse for evt. fugt i campingvognen. Skeamet har faste målepunkter. Anbefales at det bliver foretaget regelmæssigt. Man modtager en rapport på testen. Jo hurtigere man opdager fugten, jo bedre.

DCU Bremser og Lys & DCU Brugtvognstest:
Her bliver der lavet en tilstandsrapoort. Campingvognen bliver efterset for fejl og mangler. Der er bl.a. incl. fugttest og gastest. Anbefales hvis man skal handle privat. Man modtager en rapport på testen, samt et årsmærke på gastesten.

DCU Sikkerhedstjek før ferien:
Denne test omfatter udvendig service, smøring, afprøvning af bremser, lys og gastest.  Anbefales 1. gang årligt. Man modtager en rapport på testen, samt et årsmærke på gastesten.

DCU Stort eftersyn:
Denne test indeholder fire tests. Derudover foretages indvendigt eftersyn af vand og lys, samt det store gennemgribende eftersyn af campingvognen. Anbefales 1. gang årligt. Man modtager en rapport på testen og årsmærke på gastesten.

DCU medlems rabat - Husk dit medlemsbevis!

Tillæg:
Pr. Euroaksel kr. 175,-
Boggie kr. 175,-
Centralvarme kr. 385,-

Fra 1. marts til 31. august ydes der -5% rabat på DCU eftersyn (gælder ikke resevedele).
Fra 1. september til 28 februar ydes der -15% rabat på DCU-eftersyn (gælder ikke reservedele).
Vi monterer GPS-sporing i din campingvogn ialt kun kr.  2.200,- til eksistende 12v anlæg.
Har du ikke 12v anlæg monteret i campingvognen kan vi også være behjæpelig med det. Ring for et godt tilbud.
Vi monterer også den nye slinger kobling, som nu kan passe på Hobby vognene...

Andre service priser:
Vejning af campingvogn. kr. 175,-
Mover service kr. 250,-
Afprøvning af bremser på en bremsestand kr. 195,-
Alle priserne er incl. moms men excl. reservedele og miljø omkostninger 1,4%

 

joomla template